PROJELER

VDL EURO

VDL EURO, AVRUPA BİRLİĞİ PROJE DESTEKLERİ, HİBE PROGRAMLARI, EĞİTİM VE İŞ SEYAHATLERİNE ARACILIK VE DANIŞMANLIK YAPMAK ÜZERE BELÇİKA /BRÜKSEL’DE KURULAN BİR ŞİRKETTİR.
Tüm kamu kurumları, özerk kuruluşlar, üniversiteler, ticari işletmeler ve sivil toplum kuruluşları;
Ticari, sosyal, kültürel, sportif  ve eğitim projelerinizi hayata geçirmek ve destek almak için bizi arayın:
VDL EURO S.P.R.L. (Belgique)  OFİS:  00 32 224 12 179  / GSM: 0032 484 21 41 26
VDL EURO TÜRKİYE MEGA Yönetim Danışmanlığı +90 222 230 14 56
Ülkemiz kültürel, doğal ve işgücü kaynakları açısından, batı dünyasını kıskandıracak derecede zengin olmasına karşın, bu serveti somut faydalara dönüştürecek araçlara ihtiyaç duymaktadır. Bu araçların başında elbette ekonomik unsurlar, know-how’lar, sosyal modeller ve uygulanabilir fikirler geliyor. Kendi zenginliğimizi ve gücümüzü ortaya çıkarmamıza yardımcı olacak bu unsurların tefariği için en kolay ve en verimli yöntem, şüphesiz uluslararası düzeyde iletişim ve dayanışmalardır.
VDL EURO, ülkemizin seçkin kişi ve kurumlarına bu iletişim ve işbirliği şansını yaratmak misyonuyla kurulmuş, Türkiye ve Avrupa arasındaki sınırları kaldıran ve batı dünyasındaki kaynak ve fırsatları ülkemize taşıyan bir organizasyondur. VDL EURO, Türkiye’nin yüzüncü yıl için belirlediği ekonomik, siyasi ve kültürel amaçlara daha hızlı ulaşması için, Avrupa’nın kapılarını ulusal temsilcilerimize sonuna kadar açmakta ve onların ihtiyaç duyduğu imkan, kolaylık ve fırsatları sağlamaktadır. Avrupa’nın belli başlı ülkelerine spesifik amaçlar doğrultusunda tasarlanmış, ekonomik, siyasi ve vizyon el bağlamda fayda yaratan heyet seyahatlerine imza atan VDL EURO, bu temaslarla gerçekleşen milyon liralar değerindeki ticari ve sosyal projeler ile ülke ekonomisine ve uluslararası platformdaki gücümüze katkı sağlamaktan gurur duymaktadır.
Sizler için, 9 ülkede  ( BELÇİKA, ALMANYA, AVUSTURYA, ÇEK CUMHURİYETİ, LETONYA, ESTONYA, İSVEÇ, MACARİSTAN, HOLLANDA) proje ortaklığı yapabileceğimiz kurumlar bulunmaktadır.
Sizinle çalışmaktan mutluluk duyacağız.
 
VDL EURO KATALOGUNA ULAŞMAK İÇİN
 

 KONAKLAMA

 

Kalınacak mekânımız olan özel otelimizin bulunduğu yer, Brükselin tam merkezindedir ve alışveriş merkezleri ile kültür sanat ortamlarına yürüme mesafesindedir. Tramvay ve metro ulaşımı da çok kolaydır ve şehirler ve ülkeler arası ulaşım avantajı sunan Brussel Nord Tren Garına ki dakika mesafededir. Ayrıca Türkiyeden gelen katılımcılar için Avrupadaki en önemli ayrıntılardan olan yemek konusunda da burası çok şanslı bir yerdir. Burada bulunan Türk yoğunluğu nedeni ile Türkiyede bir arada bulunmayan unsurlar burada bulunabilir. Son derece konforlu ve lüks bir konaklama imkanı sunan malikanemizin odalarında zaten banyo, lavabo, ocak ve buzdolabı ve sürekli internet bulunmaktadır. Devamlı olarak çok geniş katılımlı programlara ev sahipliği yapan ve bu yüzden dört günden fazla rezervasyonlar yapılamayan ve oda fiyatları iki yıldızlı yerlerde bile 200 €dan başlayan Brüksel otelleriyle kıyaslandığında, misafirlerimizi ağırladığımız kurum otelimiz muazzam bir kolaylık ve konfor sağlamaktadır.

 











Yazdır



Bilgi Bankası