PROJELER

GENELBİLGİLENDİRME

 

 
Globalizmin  hakim   olduğu,  iletişim   ve  seyahatin  kolaylaştığı günümüz dünyasında  bilginin   değeri  ve  paylaşımı, artık  kilit  kavramlar haline gelmiştir.  Teknolojinin  ilerlemesi ve toprak  temelli yönetim devrinin  sona ermesiyle, ülke  ve bölgeler arasındaki sınır çizgileri   gitgide belirsiz  hale geliyor ve  gerek  kültürel,   gerek  ekonomik, gerekse  siyasi    anlamda birbirine dayanan, ihtiyaç duyan hatta  karışan  toplumların oluşturduğu bir dünya düzenine geçiliyor.
 
 
Bu noktada, güç  birliğine   giden ve karşılıklı  paylaşımı önemseyen toplumlar,    ortak     paydalarının ve dayanışmanın  verdiği    güçle  daha hızlı yol almaktadır. Tabi buradaki paylaşım, serbest ticaretten öte  bir faydayı; ekonomik, teknolojik ve
kültürel bilgi alışverişini  ifade etmektedir. Gücün mutlak  ihtiyaç ve bilginin de en  önemli güç unsuru sayıldığı bugünlerde, bu  karşılıklı dayanışma ve paylaşımların yarattığı   fark, ülkelerin  ve dahi  bölgelerin geleceğine  yön verir hale gelmiştir.
 
 
Ülkemiz  kültürel,  doğal  ve  işgücü kaynakları açısından, batı   dünyasını kıskandıracak derecede   zengin  olmasına  karşın,    bu    serveti   somut faydalara  dönüştürecek   araçlara   ihtiyaç  duymaktadır.  Bu   araçların başında  elbette  ekonomik unsurlar,  know-how’lar, sosyal  modeller  ve uygulanabilir  fikirler geliyor.  Kendi   zenginliğimizi ve  gücümüzü  ortaya çıkarmamıza yardımcı olacak  bu  unsurların tedariği için  en  kolay ve en verimli yöntem,  şüphesiz uluslararası düzeyde iletişim ve dayanışmalardır.

 

 

VDL EURO, ülkemizin   seçkin kişi  ve kurumlarına  bu iletişim ve işbirliği şansını  yaratmak misyonuyla kurulmuş, Türkiye ve Avrupa arasındaki  sınırları kaldıran   ve  batı dünyasındaki kaynak  ve   fırsatları ülkemize               taşıyan bir organizasyondur.VDL EURO, Türkiye’nin yüzüncü yıl  için  belirlediği ekonomik, siyasi  ve kültürel amaçlara daha hızlı ulaşması için,  Avrupa’nın kapılarını  ulusal  temsilcilerimize sonuna kadar açmakta ve onların  ihtiyaç duyduğu imkan, kolaylık ve fırsatları sağlamaktadır. Avrupa’nın  belli  başlı ülkelerine spesifik   amaçlar  doğrultusunda tasarlanmış, ekonomik,  siyasi ve vizyonel bağlamda fayda yaratan heyet seyahatlerine imza  atan VDL EURO, bu   temaslarla gerçekleşen   milyon   liralar  değerindeki  ticari   ve sosyal   projeler     ile    ülke    ekonomisine    ve    uluslararası  platformdaki gücümüze katkı sağlamaktan gurur duymaktadır.
 
 
PROGRAM
 
 
 
 
VDL EURO organizasyonları Avrupa’da yirmiye  yakın  ülkede onlarca şehri kapsamaktadır.  Bu   turların  programı,  seyahatin   amacı   ve   katılımcı profiline   göre  değişkenlik göstermekte ve  her   grup   için   özel  olarak planlanmaktadır. Brüksel  ise  coğrafi konumu, ulaşım  kolaylığı ve kalitesi itibariyle  genellikle seyahatlerin merkez üssü olmaktadır.
 
 
Fransa,  Almanya, Hollanda,  İtalya,   İspanya, Belçika, İsviçre,   Avusturya, Çek  Cumhuriyeti ve  Hırvatistan, sahip oldukları  fikri ve mülki sermayeleri, endüstriyel ve ekonomik düzeyleri ve sundukları  ticari  fırsatlar sebebiyle, en  çok tercih  edilen on ülkedir.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


Yazdır



Bilgi Bankası